Termeni si conditii

Site-ul www.TRASERGOLD.ro, numit in continuare TRASERGOLD, este proprietatea S.C. TRASERGOLD S.R.L, cu sediul in Str. Anastasie Panu nr 3, Bl: A3, Sc: 3, Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/20997/2004, CUI RO 17043383.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. TRASERGOLD S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

S.C. TRASERGOLD S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul TRASERGOLD si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. TRASERGOLD S.R.L fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre TRASERGOLD este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. TRASERGOLD S.R.L sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor a S.C. TRASERGOLD S.R.L asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului TRASERGOLD – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. TRASERGOLD S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul S.C. TRASERGOLD S.R.L, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului TRASERGOLD numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email office@trasergold.ro

 

2. Produsele si serviciile oferite de S.C. TRASERGOLD S.R.L pe site-ul TRASERGOLD, politica de preturi

S.C. TRASERGOLD S.R.L isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul TRASERGOLD sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. TRASERGOLD S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

S.C. TRASERGOLD S.R.L garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate.

Continutul TRASERGOLD (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este cu titlu de exemplu, iar intre produsele efectiv livrate si imaginile prezentate pe website pot exista mici diferente foarte putin sesizabile. Produsele prezentate sunt realizate fie in laboratoarele de productie ale S.C. TRASERGOLD S.R.L, fie de producatori straini. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul TRASERGOLD, si isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specificatiile produselor fara o notificare prealabila.

 

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul TRASERGOLD conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua la livrarea produselor. S.C. TRASERGOLD S.R.L isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza doar prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. TRASERGOLD S.R.L la adresa de e-mail office@trasergold.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

 

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. TRASERGOLD S.R.L isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. TRASERGOLD S.R.L isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. TRASERGOLD S.R.L care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de . S.C. TRASERGOLD S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. TRASERGOLD S.R.L de la acest client.

Contravaloarea taxei de transport va fi achitata la curier, in momentul livrarii produselor.

 

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 2 ani de zile.

 

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. TRASERGOLD S.R.L fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. TRASERGOLD S.R.L de la acest client.

 

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. TRASERGOLD S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul TRASERGOLD este gazduit de serverele unei terte firme. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TRASERGOLD. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TRASERGOLD. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

8. Politica de confidentialitate

S.C. TRASERGOLD S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. TRASERGOLD S.R.L pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. TRASERGOLD S.R.L nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@trasergold.ro sau prin posta la adresa: Bulevardul I.C.Bratianu nr.35, Sector 3, Bucuresti.

S.C. TRASERGOLD S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul TRASERGOLD sunt transmise pe cale electronica, S.C. TRASERGOLD S.R.L nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. TRASERGOLD S.R.L va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. TRASERGOLD S.R.L sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. TRASERGOLD S.R.L ,abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. TRASERGOLD S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, republicata, precum si a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

a).        dreptul de a cere S.C. TRASERGOLD S.R.L sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

b).        dreptul de a cere S.C. TRASERGOLD S.R.L sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c).        dreptul de a cere S.C. TRASERGOLD S.R.L sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

d).        dreptul de a cere S.C. TRASERGOLD S.R.L sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@trasergold.ro, sau prin posta la adresa: B-dul I.C. Bratianu nr.35, sector 3, Bucuresti.TRASERGOLD foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

S.C. TRASERGOLD S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. TRASERGOLD S.R.L nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de TRASERGOLD in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. TRASERGOLD S.R.L a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul TRASERGOLD, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului TRASERGOLD si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

S.C. TRASERGOLD S.R.L este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 32608.

 

9. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TRASERGOLD si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email office@trasergold.ro.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului TRASERGOLD, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. TRASERGOLD S.R.L fata de orice client este valoarea sumei incasate de S.C. TRASERGOLD S.R.L de la acest client.