Transport gratuit la comenzi mai mari de 1560 lei.

Traser Gold s-a lansat in anul 1999, dorind sa ofere eleganta, rafinament si maiestrie prin intermediul bijuteriilor. Valorile Traser Gold se contureaza in jurul inovatiei si a diversitatii, promovand descoperirea de sine cu ajutorul bijuteriilor.

Punem accent pe exclusivismul si calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Traser Gold fiind creată pentru a corespunde preferintelor si personalitătii clientilor nostri. Astfel fiecare colectie este gandita sa va surprinda si sa va inspire in fiecare zi.

Oferim posibilitatea de a personaliza orice model de bijuterie si lucram la comanda in functie de modelele trimise de dumneavoastra, iar plata se face in functie de gramaj.

Toate modelele de bijuterii sunt lucrate in aur si platina de 14k, 18k sau 21k. Si pentru ca dorim sa respectam orice client Traser Gold, oferim garantie pe viata pentru calitatea aurului si 24 de luni pentru pietrele pretioase.

Suntem alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului de achizitionare si va punem la dispozitie o echipa de specialisti care sa va consilieze. Pentru o experienta unica de cumparare va asteptam in magazinele noastre din Bucuresti si din tara, pe care le gasiti la sectiunea Contact. Pentru o comanda rapida va invitam sa intrati in magazinul nostru virtual pe site-ul www.trasergold.ro

Va invitam sa descoperiti rafinamentul aurului si a pietrelor pretioase cu Traser Gold!